MG4 Electric

Akár 450 km WLTP szerinti hatótáv

35 perc Gyors töltés 10-80%-ra

Új MSP platform Hátsókerékhajtás

MG Pilot Vezetéstámogató rendszerek

Egy lendületes elektromos hatchback, hihetetlen vezetési élménnyel és intelligens technológiával.

Energikus és lendületes formaterv

Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes dizájnja a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

Külső formaterv

Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes dizájnja a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

Az éles és jellegzetes LED-es fényszórók markáns kanyarkijelzőkkel kombinálva sportos és modern benyomást keltenek.

A futurisztikus hátsó dizájn igazán markáns eleme az autónak. A rétegesen kialakított, magasra szerelt féklámpák, a kettős szárnyspoiler, a LED-es hátsó lámpák és a szénszálas hatású alsó légterelő egyedülálló megjelenést eredményeznek.

A tetővonal hátranyúló íve lebegő hatást kelt, látványosan meghosszabbítva az autó egész vonalát. Eközben a hátsó spoiler közvetlenül a légáramlatban helyezkedik el, hogy ideális aerodinamikát és lendületet biztosítson az úton.

Modern világítás

Az éles, háromszög alakú fénypontok a futurisztikus minimalista stílust és az innovatív technológiát ötvözik.

Hi-Tech fényszórók

A 28 LED-ből álló nappali menetfény egyértelműen meghatározza az autó formatervét. Eközben mindkét oldalon három-három LED (mindegyik különálló síkban) alkotja a tompított illetve távolsági fényszórót és biztosítja az optimális éjszakai látást. Mindez a 36 LED-ből álló függőleges irányjelzővel kombinálva teljesen lenyűgözővé teszi a világítás hatását.

Erős dizájn hatást biztosító hátsó lámpák

A Cygnus kereszt alakú dekoratív lámpák a vízszintesen elhelyezkedő (172 LED-ből álló) hátsó lámpával együtt hoznak létre egy egyedi, mégis prémium megjelenést és érzést.

Stílusos belső

A kevesebb több. Ez az egyszerű, felhasználóbarát belső elrendezés a tiszta technológia által vezérelt légkört teremt.

Könnyű és vékony műszerfal, amely nem tartalmaz bonyolult díszítéseket, viszont maximálisan kihasználja a helyet. A kiváló minőségű anyagok és a kifinomult beépítési technológiák még inkább alátámasztják az MG4 egyszerűségre, technológiára és minőségre való törekvését.

A lebegő középkonzol kialakítása helyet szabadít fel, miközben további funkciókat integrál egyszerű, de hatékony módon.

Hat irányban állítható kormány, intuitív, egyszerűsített funkciógombokkal.

Kitűnő vezethetőség

Ez az új, tisztán elektromos MSP (Modular Scalable Platform) padlólemez csak előnyöket nyújt. Erősebb, intelligensebb, jobb.
Az MG4 Electric vezetése tökéletes élményt nyújt.

Kiváló teljesítmény

Hátsókerékhajtás és erős motor, amely minden vezetési helyzetben biztosítja a szükséges erőt.

Az MG4 Electric modelleket hátsókerékhajtásúra tervezték, amely tökéletes súlyelosztást és dinamikus arányokat biztosít. Lendületes és gyors vezetési élményt nyújt (dinamikus megjelenés, még álló helyzetben is). A könnyű kezelhetőség alapját képező hátsókerékhajtású rendszer ideális első-hátsó súlyelosztást tesz lehetővé. A jó tapadásnak köszönhetően a dinamikus kanyarodás gyerekjáték.

A 150 kW és 250 Nm azonnali nyomaték kombinációjával az MG4 Electric mindössze 7,98 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára.

Az MG4 kinetikus energia-visszanyerő rendszere (KERS) három fokozatottal rendelkezik: könnyű, közepes és intenzív. Emelje fel a lábát a gázpedálról, és az autó lelassul, visszanyerve és visszatáplálva az energiát az akkumulátorba. Ez maximalizálja a hatékonyságot és az irányíthatóságot, végső soron megkönnyítve az autó vezetését.

Vezetési élmény

Precíz kormányzás még a legszűkebb szerpentineken is.

A futómű rendkívüli kormányzási pontosságot, dinamizmust és rugózási kényelmet kínál. Ezt a korszerű első felfüggesztés, a gondosan megtervezett ötlengőkaros hátsó futómű, valamint az összes alkatrész precíz összehangolása biztosítja.

Az alumíniumötvözetből kialakított segédváz hatékonyan csökkenti a súlyt, és javítja a kezelhetőséget és a kényelmet. Az első és hátsó 50:50 arányú súlyelosztás és az alacsony súlypont tökéletes a legszűkebb kanyarok bevételéhez.

Az MG4 Electric öt különböző vezetési módot kínál, köztük normál, eco, sport, téli és egyéni üzemmódot. Mindegyik garantáltan jobb vezetési élményt nyújt, függetlenül az útviszonyoktól.

Biztonságosan gyors

A Continental fejlett fékrendszere teszi biztonságosabbá a vezetést.

A legújabb Continental fékrendszerrel illetve 4 tárcsafékkel felszerelt kerekek tökéletesen illeszkednek az MG4 sportos megjelenéséhez. Nedves úton erős lassulással ez rövidebb fékutat jelent, az MG4 Electric 66 km/óráról kb. 19 m alatt fékez álló helyzetbe.

A 17 colos Continental PCC alacsony ellenállású gumiabroncsok nagyobb futásteljesítményt tesznek lehetővé, ami nemcsak a környezetnek kedvez, hanem az üzemeltetési költségeket is csökkenti.

Az MG4 nagy szilárdságú karosszériaszerkezetének, a megbízható akkumulátor-védelmi technológiájának illetve 6 légzsákjának köszönhetően az utasok maximális védelmet élveznek balesetek esetén.

Az MG4 Electric ötcsillagos Euro NCAP biztonsági minősítést kapott. A szigorú tesztelési folyamat eredményeként - amely a gyermek és felnőtt utasok biztonságát, közúti közlekedés veszélyeztetett résztvevőinek védelmét és a vezetéstámogató funkciókat vizsgálja - az MG4 a maximális értékelése segít, hogy megalapozott döntést hozhass.

Intelligens technológia

Nem kell külön fizetned az olyan hasznos funkciókért, mint az adaptív sebességtartó automatika és a forgalmi dugó asszisztens. Mostantól tekintsd ezeket szériafelszereltségnek és élvezd az intelligens technológia nyújtotta kényelmet.

Alapfelszereltség minden modellnél

Az adaptív sebességtartó automatika és a forgalmi dugó asszisztens, valamint a többi L2 szintű automatizált vezetési funkció segíthetnek enyhíteni a vezetési stresszt a forgalmas utakon.

Technológia

Digitális műszeregység és lebegő érintőképernyő. High-tech élmény, minden indításnál.

A digitális műszeregység, egy 7"-os teljes LCD-képernyővel, amely az összes szükséges információt megjeleníti.

A 10,25"-os lebegő érintőképernyő csökkentett tükröződő képességgel rendelkezik, így még erős napsütésben is könnyen használható.

Maradj kapcsolatban útközben az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. Helyezd át telefonod összes funkcióját egyenesen az autó központi érintőképernyőjére.

MG iSMART MG iSMART telematikai rendszer

Intelligens hálózati rendszer, amely integrálja az autó, az internet és a felhasználói kommunikációt. Készen állsz a jövőhöz való csatlakozásra?

Indulás előtt

Az MG iSMART alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatod autódat, és egyetlen gombnyomással ellenőrizheted a biztonsági funkciókat. Ráadásul a távirányítóval előre beállíthatod a légkondicionálót egy kellemes hőmérsékletre, még mielőtt beülnél autódba.

Járműkereső

Megadja a leparkolt autód pontos helyét.

MG iSMART Lite MG iSMART
Bluetooth kulcs

Használd okostelefonodat kulcsként, és engedélyezd mások számára a Bluetooth-kulcs aktiválását.

MG iSMART Lite MG iSMART
Jármű állapotjelző

Ellenőrizd könnyedén autód állapotát, hogy mindig biztonságosan indulj.

MG iSMART Lite MG iSMART
Útvonaltervező

Tervezd meg előre utazásod és szinkronizáld az útvonalat.

MG iSMART
Firmware frissítés neten keresztül (FOTA)

Nem kell ellátogatnod a márkakereskedésbe - bárhol, bármikor frissítheted az autó rendszerét. És ami a legfontosabb: ingyenesen.

MG iSMART
Alkalmazáson keresztüli távvezérlés

Kapcsold be előre a légkondicionálót, hogy mire beülsz, kellemes hőmérséklet fogadjon.

MG iSMART Lite MG iSMART

Úton

Miután megtervezted az útvonalad, a rendszer valós idejű forgalmi frissítéseket, útvonalvezetést és pontos érkezési időt számol. De nem csak ezt tudja. Az alkalmazás felkínálja az összes olyan látnivalót, amelyet nem akarsz kihagyni az út során.

Összekapcsolt navigáció

Valós idejű forgalmi frissítéseket, pontos útvonalkalkulációt és érkezési időt kapsz. (*Az MG iSMART Lite esetében csak offline navigáció érhető el.)

MG iSMART Lite MG iSMART
POI-k

Találj meg mindent, ahol érdemes megállni útközben.

MG iSMART
Hatótávolság megjelenítés és töltőpont-információk

Nem kell többé aggódnod a hatótáv miatt - a rendszer jelzi neked és információt ad az útvonaladon lévő töltőállomásokról.

MG iSMART Lite MG iSMART

Úton

Nem kell aggódnod a hatótáv miatt - a rendszer jelzi neked, hogy még meddig utazhatsz kényelmesen és valós idejű információkat kaphatsz az útvonaladon található töltőkről. Emellett használatod a navigációt, zenét streamelhetsz, telefonálhaszt, valamint hangvezérléssel irányíthatod autódat.

Amazon Prime music

Jelentkezz be Amazon Prime-fiókodba, hogy meghallgathasd kedvenc előadóidnak legújabb számait.

MG iSMART
DAB+

Mentsd el a kedvenc csatornád, és az MG iSMART emlékeztetni fog, hogy ne hagyd ki kedvenc adásod.**Magyarországon nem elérhető.

MG iSMART Lite MG iSMART
Hotspot

Az utasaid mobilelőfizetésében nincs elég adatforgalom? Nem kell aggódnod. Használhatják a járműből elérhető WiFi hotspotot, hogy online maradhassanak.

MG iSMART

Úton

Maradj kapcsolatban útközben is az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével, amelyek a telefon minden funkcióját az autó központi érintőképernyőjére vetítik.

Időjáráselőrejelzés

Ellenőrizd az időjárást a jelenlegi tartózkodási helyeden, vagy úticélodnál.

MG iSMART
Apple CarPlay & Android Auto

Az okostelefonok csatlakoztatása egyszerű az Apple CarPlay vagy az Android Auto fedélzeti rendszerrel.

MG iSMART Lite MG iSMART
Hangvezérlés

Hozd ki a legtöbbet a zene, a navigáció, a telefon és a járművezérlésből.

MG iSMART

Megérkezés után

Nem emlékszel, hogy bezártad-e az autót? Nem probléma. Az alkalmazás segítségével kinyithatod és bezárhatod, valamint ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét és hatótávolságát, így felkészülvén a következő útra. A vezetési statisztikákat is megtekintheted, beleértve azt is, hogy mennyi CO2-t takarítottál meg a teljesen elektromos vezetéssel.

Az ajtók távoli nyitása-zárása

Nem vagy biztos benne, hogy bezártad az autót? Az alkalmazás segítségével ezt távolról is megteheted.

MG iSMART Lite MG iSMART
Riasztás

A rendszer push üzenetet küld, ha bármi rendellenes történik az autóval.

MG iSMART
Ütemezett töltés beállítása

Szeretnéd élvezni a reggeli feltöltöttség megnyugtató biztonságát? Ne felejtsd el beállítani az ütemezett töltést! (*Az MG iSMART Lite esetében az autóban beállítható, nem az alkalmazásban.)

MG iSMART Lite MG iSMART
Jármű állapota & információk

Ellenőrizd az akkumulátor töltöttségi szintjét és hatótávolságát, hogy megtudd, készen áll-e a következő útra.

MG iSMART Lite MG iSMART
Vezetési statisztikák

Ellenőrizd vezetési statisztikáidat és légy büszke a teljesen elektromos vezetéssel elért CO2-megtakarításodra.

MG iSMART Lite MG iSMART

Elektromos teljesítmény

Az MG4 Electric új, tisztán elektromos MSP (Modular Scalable Platform) platformmal rendelkezik, amely a legfejlettebb technológiával garantálja a vezető és utasai biztonságát.

Hatótáv

Az MG4 akár 450 km* WLTP becsült hatótávolságával lehetővé teszi a hosszútávú utazást. A fejlett akkumulátor-kezelő rendszerrel ez biztosítja a stabil, ugyanakkor hatékony hatótávolságot hideg időben is.

Egyenáramú gyorstöltés 3-fázisú váltóáramú töltés

Az MG4 35 perces gyorstöltést tesz lehetővé 10%-ról 80%-os töltöttségi szintre, maximum 150 kW-os töltési teljesítménnyel.

4 fázisú váltakozó áramú töltési lehetőség áll rendelkezésre, teljes feltöltést garantálva egy éjszaka alatt.

Aktív hűtőrács

Az aktív hűtőrács vezérli és szabályozza a légáramlást a jármű aerodinamikájának és hűtési teljesítményének javítása érdekében.

Akkumulátor teljesítmény

Az innovatív fekvő akkumulátorcella elrendezéssel 110 mm-re csökkentették az akku magasságát, ami alacsonyabb, mint az álló helyzetben beépített cellák esetében. Ez nagyobb belső teret biztosít a vezető és az utasok számára egyaránt.

Akkucsomag

Az 51 kWh és 64 kWh teljesítményű akkumulátorok mindössze 110 mm-es magasságúak, így iparágvezető szintet értek el, hatékonyan kihasználják az akkumulátor helyét, miközben javítják az energiafelhasználást.

Akkumulátor előmelegítés

Ez a funkció lehetővé teszi a hatékonyabb akkumulátortöltést hideg időben. Amikor tölteni kell, az akkumulátor aktívan előmelegszik, ezáltal javítva a töltés hatékonyságát.

Akkumulátor biztonság

Az akkumulátort a legszigorúbb európai és nemzetközi akkumulátor szabványok szerint tesztelték, így teljesen biztonságos használatot eredményez.

Kemény téli körülmények között teszteltük az autót hatótávolság, a töltési idő és a vezetési teljesítmény szempontjából.

A biztonság az első. Ha bármelyik akkumulátorcella felett hőhatás miatt elveszítenénk a kontrollt, ez azt jelentené, hogy az akkumulátor akár ki is gyulladhatna.

Az MG4 1500-2000 akkumulátortöltési ciklust tesz lehetővé, ami kivételesen hosszú élettartamot eredményez. Kövess minket a közösségi oldalakon, vagy látogass el az MG Life blogra, ahol tippeket kaphatsz az akkumulátor töltési ciklus élettartamának növeléséhez.

Praktikum

Maximális praktikum biztosítása - A hosszú utakra is megfelelő praktikummal az MG4 Electric tágas belső teret és számos praktikus funkciót kínál az előtted álló utazáshoz.

Bőséges helykínálat

A tisztán elektromos padlólemezzel és a 2705 mm hosszú tengelytávval az MG4 Electric meglepően tágas teret biztosít. Minden belefér, amit az utazásokhoz vagy a mindennapi feladatokhozszükséges - a tervezők a család minden tagjára gondoltak. Elegáns crossover ferdehátú kialakításával minden készen áll az utazásra.

Az 5 fős család számára alkalmas MG4 Electric külsőre kompaktnak tűnhet, de a tágas utastér kellemes meglepetést fog okozni. A 60:40 arányban lehajtható hátsó ülések még hatékonyabbá teszik a helykihasználást.

Amennyiben sok helyre van szükséged, használd ki a legtöbbet a 28 zseniális tárolási megoldásból, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy mindent rendben elpakolhass.

Semmi sem kielégítőbb, mint az elegendő tárolóhely, ezt pedig a kétszintes csomagtartó biztosítja.

Az MG4 Electric csomagtere ledöntött ülésekkel max. 986 literesre növelhető.

Kényelem

Tavasszal, nyáron, ősszel vagy télen mi gondoskodunk arról, hogy teljesen otthon érezd magad, amikor beülsz az MG4 Electric-be.

A hőszivattyús fűtési rendszerrel az MG4 Electric jelentősen megnöveli az MG4 egy feltöltéssel elérhető hatótávolságát, amikor az időjárás hidegre fordul.

*csak Luxury felszereltségnél

Az MG4 Electric első ülései és kormánykereke tetszés szerint fűthető.

*csak Luxury felszereltségnél

Az MG4 légtisztító berendezéssel rendelkezik, hogy tiszta és friss levegőt biztosítson Neked az egész utazás során.

Praktikum

A maximálisan 2200 W-os kimeneti teljesítményével az MG4 Electric készen áll bármilyen külső elektromos készülék feltöltésére, továbbá rendelkezik számos USB-csatlakozóval, ami kényelmessé teszi a mobil eszközök töltését.

Ez a funkció széles látószöget biztosít az MG4 Electric könnyű parkolásához.

Az indukciós töltőhely, valamint az USB csatlakozók sokasága lehetővé teszi, hogy mobileszközeidet menet közben töltsd.

Az 500 kg engedélyezett vontatási kapacitással mindent szállíthatsz egy kis utánfutón, amire szükséged van.

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógomb nélküli motorindítás a biztonságod és kényelmed érdekében. Az MG4 Electric alapfelszereltségéhez tartozik a nyugalom.

Family MG4 Electric

 • Akár 117 kW egyenáramú töltés

 • 3 fokozatú energia-visszanyerés

 • Hátsókerékhajtás

 • 5 lengőkaros hátsó független felfüggesztés

 • DP elektromechanikus szervokormány

 • MG Pilot vezetéstámogató rendszer

 • 7"-os lebegő digitális műszeregység

 • 10"-os lebegő érintőképernyő

 • Automata LED fényszórók és LED-es hátsó lámpák

 • Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos indítás

Comfort* MG4 Electric

 • Akár 135 kW egyenáramú töltés

 • Aktív hűtőrács (AGS)

 • Külső elektromosdeszköz töltése (V2L)

 • Bőrborítású kormánykerék

 • Színezett hátsóablakok

 • 17"-os könnyűfém keréktárcsa

*a Family felszereltségen felül

Luxury* MG4 Electric

 • Holttérfigyelő rendszer

 • 6 irányban elektromosan állítható vezetőülés

 • Valós idejű navigációs rendszer

*a Comfort felszereltségen felül

Luxury+* MG4 Electric

 • 530 km hatótáv

 • 77 kWh teljesítmény

 • Kétszínű fényezés

*a Luxury felszereltségen felül

XPower* MG4

 • Dupla elektromotor

 • Rajtautomatika (Launch Control)

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák narancssárga féknyergekkel

*a Luxury+ felszereltségen felül

Lépj velünk kapcsolatba

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre

Kapcsolat

Iratkozz fel a legfrissebb
MG hírekért és ajánlatokért!

Feliratkozás