MG-777-fekvo-feketealap-qhdm558nj6o2loo2kfm92zeltfui7nmdmdx1jxrlle
MG-777-fekvo-feketealap-qhdm558nj6o2loo2kfm92zeltfui7nmdmdx1jxrlle
green_car_black.852f97fe (1)

MG EHS Plug-in Hybrid

Hibrid meghajtásKárosanyag-kibocsátás 43 g/km

258 LE6,9 mp 0-100 km/órára

MG PilotVezetéstámogató rendszer

Elektromos meghajtás10 fokozatú automata váltó

Sportos megjelenésével, tágas és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elszökni vele a tökéletes helyre. Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról. Fedezd fel a két vonzó felszereltségi szintet – Comfort és Luxury –, hogy megtaláld azt az MG EHS Plug-in Hybrid változatot, amely a legjobban illik a Te életstílusodhoz.

Biztonság Biztonságos utazás

A biztonság mindig a legfontosabb szempontunk az autó kialakítása során. A Plug-in Hybrid modell örökölte a benzines változat szilárd felépítését, az MG Pilot rendszert és a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat, hogy még biztonságosabb legyen az utazás mindeki számára.*

* Az MG EHS benzines változata, a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nak a maximális ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek.

Akkumulátor

Bár az akkumulátorcsomag nem olyan nagy, mint a tisztán elektromos járműveké, a biztonsági szabvány ugyanaz, és az autó megfelel a különböző protokolloknak: IP67 vízállósági szint, US UL2580 akkumulátor-biztonsági szabvány, EU ECE R100 EV speciális követelmény, UN38.3 szállítási biztonsági követelmény.

360°-os kamerarendszer

A 360°-os kamerarendszernek köszönhetően nincsenek többé holtterek: sem tolatáskor, sem kanyarodáskor alacsony sebességnél.

Aktív védelem

Az MG HS a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nek a maximális, ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek.

6.9 mp(0-100 km/h)

258 LE 480 Nm

XDS Elektronikus differenciálzár

Teljesítmény Erőteljes és dinamikus vezetési élmény

Az elektromotor és a turbómotor nagy teljesítményű kombinációja, valamint a futómű finomhangolása biztosítja az MG EHS Plug-in Hybrid kiváló vezetési élményét.

XDS elektronikus differenciálzár

A kiemelkedő teljesítménynek a különböző kanyarok kihívásaival is szembe kell néznie. Az XDS (elektronikus differenciálzár) rendszerrel az MG EHS Plug-in Hybrid modell képes megakadályozni az alulkormányzottságot és csökkenteni a teljesítményvesztést, hogy sportos, biztonságos és könnyen kezelhető autóvá váljon.

Erőteljes hajtáslánc

122 LE maximális elektromotor-teljesítmény + 162 LE maximális benzinmotor-teljesítmény, illetve a 230 Nm benzinmotor maximális nyomatéka + 250 Nm elektromos motor maximális nyomatéka lehetővé teszik, hogy az MG EHS Plug-in Hybrid 6,9 másodperc alatt gyorsuljon 0-ról 100 km/h sebességre, amely ebben a szegmensben kiemelkedő eredmény.

Plug-In Hybrid Kényelmes vezetés

Az erős benzinmotorral és a gazdaságos villanymotorral, könnyen csökkentheti CO2-kibocsátását anélkül, hogy a hatótávolságot feláldozná. Az intelligens vezérlőegységgel és a 10 fokozatú sebességváltóval az MG EHS Plug-in Hybrid képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást (WLTP), miközben biztosítja az élvezetes vezetés élményét.

Elektromos meghajtás 10 fokozatú automata váltó

1,8 l/100 km Üzemanyag-fogyasztás

52 km Elektromos hatótáv

Alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás

A rendkívüli teljesítményű, közvetlen befecskendezéses turbómotorral és a még hatékonyabb villanymotorral az MG EHS Plug-in Hybrid mindössze 43 g/km CO2-t bocsájt ki, és üzemanyag-fogyasztása csak 1,8 l/100 km. A 16,6 kWh-s akkumulátor biztosítja a tisztán elektromos 52 km-es, WLTP szerinti hatótávot. Ezeknek köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid sokat képes megtakarítani az üzemeltetési költségeken.

10 fokozatú váltómű (EDU)

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

Második generációs váltómű (EDU)

10 fokozatú automata váltóval

Új, intelligens hibrid vezérlés (HCU)

A rendkívüli teljesítményű, közvetlen befecskendezéses turbómotorral és a még hatékonyabb villanymotorral az MG EHS Plug-in Hybrid mindössze 43 g/km CO2-t bocsájt ki, és üzemanyag-fogyasztása csak 1,8 l/100 km. A 16,6 kWh-s akkumulátor biztosítja a tisztán elektromos 52 km-es, WLTP szerinti hatótávot. Ezeknek köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid sokat képes megtakarítani az üzemeltetési költségeken.

Intelligens (HCU)

Hibrid vezérlőegység

Fejlett elektromos technológia

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

Vontatási kapacitás

A hatékony és erős villanyhajtás tökéletesen együttműködve dolgozik a benzinmotorral a vontatási teljesítmény optimalizálása érdekében. Az MG EHS Plug-in Hybrid modell vontatható tömege akár 1500 kg is lehet.

MG Pilot MG Pilot

Az MG Pilot 2. szintű önvezetési funkciókkal biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújt.

Részleges önvezetési funkciók (L2) 0-60 km/h-tól

Biztonsági funkciók Aktív és passzív

_MVO6285RGB
_MVO8270RGB
_MVO8333

Dizájn Dinamikus minden részletében

Az MG EHS Plug-in Hybrid merész vonalaival és kiemelkedő tulajdonságaival egy igazi, teljes értékű SUV.

Kifejező formatervezésErőteljes megjelenés és dinamika

Könnyed vonalvezetésInteraktív kialakítás

Sportos belső tér Magával ragadó vezetési élmény

mghs-safety-1-27-27
mghs-design-2-91-91
mghs-design-ret-92-92
Slide
model-mgzs-design-collapse-slider-05-50

Kifejező és dinamikus formatervezés

A gyémánt mintás hűtőrács, az alapfelszereltséghez tartozó 18″-os sportos keréktárcsák (Luxury felszereltség) és az övvonal, mind-mind a kiváló stílusról tanúskodnak.

Sportos belső tér

Az ergonomikus, D-alakú, 3 küllős kormánykerék, a perforált bőr üléskárpit piros varrással és az integrált sportülések mind a nagy teljesítmény hangulatát teremtik meg.

Kifejező fények

A jármű egyedi tulajdonságait fejezik ki a kéttónusú gyémánt LED lámpák, az aktív kanyar-megvilágítás és a 64 színű “Aurora” – belső, személyre szabható hangulatvilágítás.

Kényelem Ülj be egy körre!

Kényelemből sosem elég! Amikor kinyitod az ajtót és elhelyezkedsz az MG EHS Plug-in Hybrid puha tapintású üléseiben, garantáltan otthon fogod érezni magad.

Minőségi anyagok

Vezetés közben minden kezelőszerven érezheted a minőségi kialakítást. A valódi bőrrel borított ülések, a bőr kormánykerék és a műszerfal tapintása kellemes érzetet nyújt.

Bader exkluzív bőr üléskárpit

Az ülések kifejezetten a biztonság és a kényelem figyelembe vételével készültek, Bader® valódi bőrrel és Alcantara® betétekkel. A két anyag kombinációja nemcsak prémium tapintású és kiemelkedő minőségű, hanem ergonomikus tartást és támasztást is biztosít akár lendületes vezetés során is.

Belső tér

Tágas hátsó beltér és állítható hátsó ülések pohártartóval és tárolódobozzal a hátsó kartámaszon.

Elektromos mozgatású csomagtérajtó

Intelligens, elektromos mozgatású és programozható csomagtérajtó.

Kiváló hangszigetelés

Az MG EHS Plug-in Hybrid modell 95%-át rezgés- és hangszigetelő anyag borítja. Amikor csend van: mintha egy üres koncertteremben lennénk… Ha szól a zene: a hanghullámok tökéletesebbé teszik a vezetés élményét.

Nyitható panoráma napfénytető

Csak nyisd ki, élvezd a napsütést és hallgasd a madarak csiripelését az erdőben!

1.2 m²

Nyitható panorámatető

Légtisztító rendszer

Az MG EHS Plug-in Hybrid PM 2.5 finomszűrője képes kiszűrni a káros részecskéket, beleértve a polleneket és a vírusokat, hogy az utastér levegője mindig egészséges maradjon.

12.3”-os Virtuális műszerfal

10.1”-os Érintőképernyő

Apple CarPlayTM & Android AutoTM Okostelefon csatlakozás

Technológia Informatívabb közlekedés

A teljesen digitális kijelző most még több információt nyújt a járműről.

Dashboard2
dashboard 3.20210913084833428
Slide
SlideEHS4
SlideEHS5
SlideEHS6

12.3”-os Virtuális műszerfal

A 12,3″-os virtuális műszerfal kapcsolatban van az érintőképernyővel, így még több információt és a különböző vezetési módokat jeleníti meg.

10.1”-os Érintőkijelző

A 10,1″-os érintőképernyő, a DAB audio rendszerrel, a navigációval és az Apple CarPlay/Android Auto funkciókkal biztosítja, hogy minden kéznél legyen.

Comfort MG EHS
Plug-in Hybrid

 • 12.3”-os Virtuális műszerfal
 • Eco bőr üléskárpit
 • Halogén projektoros fényszórók magasságállítással
 • Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlayTM és Android AutoTM)
 • 10,1″-os érintőképernyő
 • Fűthető első ülések
 • 2 zónás klímaberendezés
 • Tolatókamera dinamikus irányjelző vonalakkal

Luxury MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Alumínium sportpedálok
 • Nyitható panoráma napfénytető
 • Exkluzív sportülések
 • Prémium ajtódísz panel
 • Személyre szabható hangulatvilágítás
 • Elektromos mozgatású csomagtérajtó
 • Állítható LED fényszórók
 • Hátsó dinamikus irányjelző