cropped-cropped-MG-logo-feher-56x56

Minden helyzetben neked való!

Szereted a feltűnést? Ezzel az igazán ütős és erős SUV-vel minden szem rád szegeződik az utakon! Vezessen az utad városban vagy terepen, esőben vagy napsütésben, az MG HS minden pillanatban bizonyít. A napfénytető pedig a ráadás. 

Neked tervezve

Dinamikus és testhezálló megjelenés. Tágas utastér, tele kényelmes és intelligens funkciókkal. Szabadulj ki a mókuskerékből minden nap, amikor beleülsz. Helyezkedj el a tágas ülésekben, és élvezd az utazást. Kétféle külsővel, comfort és luxury felszereltségi szinttel elérhető modellünk minden életstílusnak megfelelő megoldást nyújt. Válaszd ki a hozzád leginkább passzolót!

Az MG HS minden pillanatban bizonyít, teszteld, használd bárhol. 6 fokozatú manuális, vagy 7 fokozatú duplakuplungos automata váltójával, és erős benzinmotorral áll rendelkezésre rövid és hosszútávú utazásokhoz.

9,9MP-esGyorsulás

5 csillagEuro NCAP törésteszten*

MG PILOTVezetéstámogató rendszer

LebegőÉrintőképernyő

*NCAP 2019

Érezd magad otthon!

Az utastér lényege a részletekben rejlik! Úgy alkottuk meg, hogy a kényelem már attól a pillanattól kezdve magával ragad, ahogy kinyitod az ajtót és beülsz az új MG HS puha ülésébe. Mert az élet jobb, ha kényelemben töltjük. Testhezálló, puha tapintású ülések, a bőrrel bevont kormánykerék és a műszerfal mind azért vannak, hogy a szemedet és a bőrödet is gyönyörködtesse. 

 

Az MG HS tágas belső terében mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre. Állítható hátsó ülések pohártartóval és tárolórekesszel a hátsó kartámaszon mind, mind az utasok kényelmét szolgálja. 

Az MG HS 95%-ban NVH (zaj-, és rezgéscsillapító) hangelnyelő anyaggal van szigetelve. Amikor megszólal a zene, a hanghullámok a vezetés tökéletes élményét hozzák el.

A csomagtér is úgy lett kifejlesztve, hogy a leginkább az érdekeidet szolgálja. Intelligens elektromos mozgatású ajtóval, nyitás- és zárásvezérléssel a pakolás is élvezetes lesz. 

Minőség. Garanciával!

Az MG modelljei rendkívül alapos tervezés, csúcskategóriás gyártási és összeszerelési szentenderdek mentén készülnek, ezért minőségben és megbízhatóságban is legmagasabb színvonalat képviselik.

Úgy gondoljuk, hogy a gyártás során alkalmazott gondoskodást a vásárlás után is megérdemlik mind az autóink, mind a tulajdonosok. Az MG ezért megalkotta a 7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS innovatív, komplex szolgáltatáscsomagot. A csomagban minden MG tulajdonos számára elérhető a 7 év garancia, 7 éves országúti segélyszolgálat, valamint a 7 év ingyenes állapotfelmérés.

Jobban jársz.

Ha fontos az ár-érték arány ne köss kompromisszumot!

Próbáld ki kedvenc MG modelledet országszerte 24 márkakereskedésünkben!

Jelentkezz tesztvezetésre!